Investera i dig själv

Sedan några veckor tillbaka arbetar jag natt vilket är en omställning för mig som gillar att gå upp kl.05… För att ändra på bästa sätt så har jag fått ändra om mina rutiner men också mitt sätt att tänka, ”det är jätte skönt och bra att ligga kvar i sängen” och för att inte hoppa fram och tillbaka så låter jag det vara även när jag är ledig, jag ändringar inte helt tillbaka till gamla vanor utan försöker gilla mina nya vanor.

Så att vakna av klockan i morse klockan sju var inte jätte kul. Var inte så pigg, ögonen var små och jissus vad jag ville lilla kvar i den varma sängen och istället skulle jag nu upp och ut, ett möte stod på schemat denna lördagsmorgon. Och jobba lördagsmorgon? Jo, för mig är det ok. För mig är mitt företag inte jobb sju till fyra varje dag utan lite special och lika mycket som jag jobbar tidigt en lördagsmorgon så är jag sedan helt ledig nu på onsdag. Där har ni min balans.

Mötet gick bra. Fantastiskt trevlig person, en kul stund och troligtvis ett samarbete framöver vilket jag ser fram emot (jobba med bra och fina människor, finns det något bättre…) och när jag körde hem så var det med leende och go känsla.

Nej, det kanske inte är så kul eller lätt att ställa klockan eller jobba lördagar men är det en sak som jag lärt mig under dessa 4 år som företagare är att inget kommer till mig. Mitt företag växer inte bara genom att sitta och rulla tummarna, hoppas på det bästa och inte hålla mig framme och ta chanser. Jag måste göra, om än lite då och då, lite här och där, jag måste själv göra något.

Och jag gör. Varje dag gör jag lite här och lite där, tar steg och vet att de må vara små men det ändå steg och steg tar en framåt. Jag har en plan och den följer jag och just för att jag tar dessa steg. Gör, tar stegen och dessutom får jag chansen att i vissa tjänster hjälpa andra att också göra, också ta steg och gå bredvid dessa, kunna hjälpa, det är helt fantastiskt! Dessutom kul!

Behöver du hjälp med att göra och ta dina steg? Står du stilla, vet du inte vilken väg just du ska ta eller har fastnat? Kontakta mig så hjälper jag dig gärna. Läs mer HÄR på vilket sätt jag kan hjälpa. Eller varför inte sätta upp dig på intresselistan till Mental träning kurs som startat i september, DÄR har vi en riktig investering och det i sig själv och finns det något bättre än att investera i just sig själv…

Maila mig på malin@laddaom.nu

11651274_10153072878916379_1663503102_n

Kommentera