Från ARMY till Hot Yoga…

Igår kväll var jag i Blekinge, körde ARMY inspirerat pass, tufft och intensiva, lite som ”kör på, vila gör vi sen” Jag hade hört att de var duktiga och ja, det var de. Fysiskt men också att de tog i det där lilla extra, kämpade och körde på, imponerande och inspirerande! Plus för gott gäng och väldigt lättsamt och kul kväll och jag ser fram emot nästa vi träffas.

Idag var det något annat. Nu var jag i Skåne, skulle köra Hot Yoga, hitta fokus och koncentration inåt. Och Hot liksom… Det var lite som att gå in i en bastu. Och där skulle man ligga och samla in sig innan passet började och jag ångrade några sekunder att jag inte väntade utanför… men då hade jag inte varit med om den underbara känslan när dörren öppnades och en kallare vind fläktade det gott… Grymt skönt! 🙂

Jag försökte hänga med, jag gjorde och provade allt, kikade på de andra som var så duktiga och så gudskelov kom Ulrika och ”justerade” mig lite och så försökte jag undvika vännen Monica som också provade, byta blick med henne och jag hade tappat fokus och vi hade säkerligen börjat skratta.

Jag förvånades över:

  • Att Ulrika pratade hela tiden. Jag tänkte mig Yoga och så tidigt på morgonen mer som lugnt och soft, skön start
  • Att en skön en kall vindpust kan kännas sååå skön…
  • Att jag nog inte svettats så mycket tidigare
  • Att jag faktiskt tänkte att det hade varit skönt med ett dopp i havet efteråt…
  • Att vissa rörelser ens kan göras med människokroppar…

Men mest gillade jag när jag och Monica liksom ”fastnade” i skönt läge framåtlutande där vi satt på knäna och Ulrika sa:

”Malin och Monica jag förstår att ni tycker det är skönt där nere men vi andra står upp nu”

Och jag tog givetvis ett prova-på-erbjuda där man får träna hur mycket Yoga man vill under 2 veckor så ja, här ska det provas mer. Men nog även Hot Yoga ännu en gång. En gång är ingen gång” heter det fint och ja, jag bör prova igen. Jag gillar det. Att prova. Något nytt. Dessutom annorlunda. Att våga. Det är uppfriskande och utvecklande.

När var det sist du provade något nytt?

Vill du prova ny träning du inte testat tidigare så kommer ett förslag HÄR

Kommentera