Hur kan en så glad person må så dåligt?

Såg ett inlägg på Facebook som skakade om mig. En tjej hade tagit sitt liv och just den här tjejen, hade byggt upp sitt varumärke, företag samtidigt som man ser hennes bilder och ser både glädje, värme, en sådan person man tycker om. Jag har bara träffat henne en gång, men följt henne och haft ett bra intryck av henne, både hennes kompetens, levnadsglädje och personlighet. Så detta var minst sagt, både för mig och främst alla andra som både följer och känner henne, väldigt chockande.

Hur kan en så glad person må så dåligt?

Var det en som kommenterat om händelsen och ja, hur kan det komma sig? Och alla är chockade, vilket jag tror dels beror på 1) Vad hon har valt att visa utåt 2) Att vi inte är mer coola när vi följer någon och förstår att hen är så mycket mer. Och har också ett liv som inte alltid är tjoho. Även om vi imponeras, får följa alla spännande människor som gör massa kul, så borde vi också förstå att de är som vi, helt vanliga människor med ett liv som går upp och ner.

Livet är inte alltid tjohooo. För någon. Inte mig, inte dig och det är här jag tror vi har den ömma punkten. Absolut kan vi prata mer öppet om hur vi mår men, vi andra kan också bli bättre på att förstå att vi alla är människor och livet går upp och ner. Jag tycker och tror däremot inte att vi börja skriva ut allt, hur dåligt vi mår, hur jobbigt det är, då tror jag mer på att backa från sociala medier och ta hand om sig, fånga in sig. Vara med vänner, familj, de man mår bra av och kan vara sig själv.

Den här händelsen berörde många olika funderingar och område, vad och hur jag själv kan agera men också hjälpa. Mitt liv är också upp och ner men min inställning till saker och händer, till livet, där tror jag att jag på riktigt kan hjälpa många och det blev också att jag ändrade en sak i mitt företag efter denna händelsen men mer om det i annat inlägg.

Jag hoppas att fler väljer att stanna upp efter denna händelsen och funderar på hur man mår, ens liv, om man är på rätt spår, hur vi måste sluta tro att alla andra har det lättare, bättre än oss själva. Konstaterar att livet är upp och ner, hos alla och så kommer det fortsätta vara. Det är det som är livet <3

Lämna ett svar