BeYOU

BE YOU. DO YOU. FOR YOUh

För dig som: vill må ditt bästa jag! Livet kanske bara rullar på, man har fastnat lite, vill investera i sig själv och vet att man kan må bättre, vill utvecklas. Du vill gå genom livet med dina drömmar i fokus, få in mer härlig energi och livslust samt skapa ditt bästa år någonsin! Vi fokuserar på nuet och framåt.

Att utvecklas är sällan något som kommer ”bara sådär” utan en process som ska landa under en längre tid. Man kommer till insikt, det landar, man provar sig fram, man hittar sitt sätt och man fortsätter. Det är också därför detta är mer ett medlemsprogram än kurs. En VIP grupp. ”Very important people” Här kommer delar från både Mental träning kurs samt min Målbildsutbildning.

  • Här kommer delar från både Mental träning kurs samt min Målbildsutbildning
  • Det blir verktyg, inspiration, tips och övningar, olika tema
  • Må bra, insida och utsida, personlig utveckling och träning
  • Ni följer min Marathonsatsning och hur jag tränar mitt pannben
  • Vi håller till i stängd grupp på Facebook
  • Jag sänder live varje vecka, varannan vecka föreläsning/frågor/inspiration
  • Är du kund i min webbshop blir du automatiskt medlem (hör av dig om du vill ha länk)
  • Din investering – NYSTART erbjudande – 1 månad – 300 kr. Eller 3 månader för 600 kr.

Jag rekommenderar att man investerar sin tid och energi till att vara delaktig på riktigt. Göra övningar, se på föreläsningarna, läsa inläggen, att ta sig en stund varje dag och kika in. Du kan även lägga till träningsfokus, då får du både kost- och träningsprogram samt extra föreläsningar. Du får även rabatt vissa veckor på personlig coachning.

Du är värd att må ditt bästa jag! Och ja, du är värd att investera i dig själv, både med din tid och energi för att du ska växa och glittra ännu mer! Livet är för kort för att inte levas fullt ut, och du väljer själv vilka delar du vill arbeta mer eller mindre på under dessa månader. I denna VIP grupp hjälper vi varandra, att både lysa och lyfta varandra, du är med likasinnade och fokus är du, jag vill att du ska ”BeYOU”. 

Anmälan, frågor och funderingar – malin@laddaom.nu

Varmt välkommen