BeYOU

Hur hanterar du tuffa situationer? Vad gör du när negativa tankarna dyker upp? Vågar du utmana dig samt leva ditt liv som du vill? Vill du ha en nystart med nya insikter, inspiration, energi och livsglädje?

Knip din plats redan idag! Anmälan, frågor och funderingar – malin@laddaom.nu

BE YOU. DO YOU. FOR YOU

För dig som: mår bra men känner att livet bara rullar på, man har fastnat lite, vill investera i sig själv och vet att man kan må bättre, vill utvecklas. Som vill gå genom 2019 med dina drömmar i fokus, få in mer härlig energi och livslust samt skapa ditt bästa år någonsin! Vi fokuserar på nuet och framåt.

Att utvecklas är sällan något som kommer ”bara sådär” utan en process som ska landa under en längre tid. Man kommer till insikt, det landar, man provar sig fram, man hittar sitt sätt och man fortsätter. Det är också därför detta är mer ett medlemsprogram än kurs. En VIP grupp. ”Very important people”

  • Här kommer delar från både Mental träning kurs samt min Målbildsutbildning
  • Det blir verktyg, inspiration, tips och övningar
  • Må bra, insida och utsida, personlig utveckling och träning
  • Föreläsare utifrån, både okända och kända…
  • Vi håller till i stängd grupp på Facebook
  • Jag sänder live varje vecka
  • I 4 månader (mars-juni)
  • Din investering – Boka-tidigt-rabatt – (300 kr/mån) 1200 kr. innan 15:e februari, sedan (450 kr/mån) 1800 kr

Föreläsningarna/övningar: Jag rekommenderar att man investerar både sin tid och energi till att både se och göra dem. Föreläsningarna ligger däremot kvar så missar du en, så kan du se den i efterhand.

Tillägg: Du kan även under dessa 4 månader lägga till träningsfokus, då får du både kost- och träningsprogram samt extra föreläsningar. Du får även rabatt vissa veckor på personlig coachning.

Du är värd att må ditt bästa jag! Och ja, du är värd att investera i dig själv, både med din tid och energi för att du ska växa och glittra ännu mer! Livet är för kort för att inte levas fullt ut, och du väljer själv vilka delar du vill arbeta mer eller mindre på under dessa månader. I denna VIP grupp hjälper vi varandra, att både lysa och lyfta varandra, du är med likasinnade och fokus är du, jag vill att du ska ”BeYOU”. 

Knip din plats redan idag! Anmälan, frågor och funderingar – malin@laddaom.nu

Varmt välkommen