Coaching

Du vet väl att du kan använda friskvårdsbidraget till Mental träning?

Jag arbetar med Mental träning samt målbildsträning. Avslappning och med olika verktyg och metoder som vägleder och inspirerar. Jag arbetar i ett coachande förhållningssätt. Det innebär att jag ger dig inspiration till att anta dina utmaningar, hitta dina egna svar och lösningar samt ger stöd när motgångarna kommer. Vi säkerhetsställer utgångsläget och sedan arbetar vi framåt. Jag arbetar med målstyrning vilket innebär att vi först ser vad du vill uppnå, vilka mål du har och sedan frågar ”Hur ska du komma dit?”

LADDA OM – NU

  1. Frågeformulär – Jag skickar dig frågor som hjälper mig att förstå var du befinner dig idag och vad du skulle vilja vara
  2. Genomgång – När jag fått dina svar gör jag upp en plan för just dig, som passar dig där du är idag och som är i din takt efter den tid och energi du har
  3. Träff – Vi träffas 60 min live eller via Skype och går igenom dina svar, planen och tar även upp de större frågorna som är ”akuta” eller mest i vägen för att du ska ta nästa steg
  4. Action – Nu är det upp till dig att ta action. Under de kommande 4 veckorna kommer jag följa upp, med följdfrågor via mail för att se hur din resa går, finnas där till hands

Din investering – 2250 SEK (ink moms) 

LADDA OM – PÅ SIKT

Träff live, Skype eller telefon

Din investering: 850 kr/45 minuter. Var femte samtal är kostnadsfritt.


”Jag valde tjänsten pga att jag kände att jag terroriserade och älte mina frågor, drömmar, bekymmer och framtidstankar med mina närmsta. Mina förväntningar var ganska höga och jag förväntade mig att få bättre koll på allt som snurrar i huvudet. Det bästa har varit att jag fått en ”piska i rumpan” och tagit tag i en del saker som jag bara har gått och tänkt på innan. Det blir ju pinsamt om man inte visar att man gör något utav det man tänkt utan bara pratar:-). Det har varit bra med ett mail om dagen, precis lagom. Det har verkligen fyllt ut det lilla ”hålet” som finns när man har sååå mycket inom sig som behöver ut. En stor hjälp har också varit att allt som snurrat i huvudet har liksom sorterats upp av någon annan än mig själv. Vet inte hur jag ska klara mig utan denna tjänsten faktiskt…”

”Det bästa: Att jag har vänt på stenar, att jag har ”pratat” högt om vissa saker. Att få frågeställningar tillbaka varför man gjorde si eller så. Att bli tvungen att fundera och ta itu med olika tankar och funderingar.”

”För mig var det vad jag behövde. Någons annans åsikter och tankar. Jag har haft så mycket i huvudet den senaste tiden att jag har haft svårt att strukturera upp och få ner något. Att bara få dina tankar och idéer har hjälpt mig otroligt mycket. Du har skapat många tänkvärda saker som jag ska ta med mig. För andra kanske de har behövt skriva av sig men för mig har det varit bättre att bara lyssna! Tack! Över förväntan och du, jag har börjat träna avslappning på allvar nu. Det är tufft men jag tänker på det du sagt!!”

 ”Malin är en sympatisk och öppen person. Ett perfekt bollplank för besvärliga tankar. När ingen annan vill lyssna finns hon där och ger kloka ord och nya infallsvinklar. Efter en vecka känner jag mig nu fylld med ny energi och kraft att ta mig an vardagen.”

 ”Med 2 små barn hade jag fastnat. Jag prioriterade inte att åka iväg och träna och träna hemma själv när barnen lagt sig, det var inte så lätt. Efter denna månad känner jag att jag kommit tillbaka. Från en början tränade jag för att ”visa Malin” att jag följt min plan som jag sagt upp men efter bara 1 vecka kände jag hur skönt det var. Jag vill ju träna. Tack Malin!”

2 tankar kring ”Coaching

  1. Pingback: Investera i dig själv | LADDA OM

  2. Pingback: Det är dags att LADDA OM – en gång för alla… |

Kommentarer inaktiverade.