Create your businesslife

GRATIS föreläsning om min entreprenörsresa HÄR 

—————————————————

Onlinekurs för dig som: vill starta/driva eget, som idag driver eget men är inte ekonomiskt hållbart. Som är nyfiken på entreprenörsslivet eller som helt enkelt vill göra något nytt i livet men vet inte vad. En kurs för dig som vill något mer i livet, har fastat, har drömmar och mål och som också – vill nå dem.

* ANMÄLAN innan 30:e november – och du får min ”Målbildsutbildning i 4 delar – HELT GRATIS! *

—————————————————————————

DEL 1. Vad vill du? Här hittar vi vad du vill, leker med olika tankar, brainstorming men främst, öppnar upp – Vad vill du och varför? Vi går igenom hela processen från utgångsläget, till ditt mål och resan dit. Efter denna del kan du tydligare se vad du vill samt varför. Visionboard och sätta samt nå mål är en annan del vi kommer att beröra.

DEL 2. Inställning och självinsikt. Vad är din inställning till att driva eget och din självinsikt, hur går det där du befinner dig nu? I denna del är det en hel del Mental träning men även den sak som stoppar oss allt som oftast – tankar. Hur funkar tankarna, hur hanterar vi dem och på vilket sätt kan vi ha nytta av dem? Efter denna del förstår du tankarna och kan koncentrera dig på ditt företag.

DEL 3. I tredje delen går vi in på planeringen, din resa till målet. Struktur och planering är i fokus men också om tiden vi säger att vi inte har…  Hur prioriterar du din tid? Vi pratar även om det känsliga ämnet ekonomi. Hur bygger man ekonomiskt och hållbart företag? Här delar jag av mig av min resa, där jag arbetade i 3,5 år med mitt företag utan att ens vara i närheten av att kunna släppa min anställning.  Hur kan du tänka med att inte lägga alla ägg i samma korg, arbeta med flera delar, skapa flera inkomstmöjligheter?

DEL 4 är det som många (även jag) tycker är svårt – sälj. Hur ska man tänka, hur gör man, hur avslutar man affären OCH känner sig nöjd efter? Du får här konkreta tips, praktiskt träning och även en mall som passar dig bäst beroende på vad du säljer. Här kommer även del del om nätverka. Vad man ska tänka på, vad som funkar och inte funkar. Varför är det viktigt och hur tar du det vidare? Efter denna del kommer du vilja ut och träffa många nya människor!

DEL 5. Femte delen går vi in på marknadsföringsbiten där sociala medier är en del men mycket vi kommer att fokusera på här är ditt personliga varumärke. Vem är du, vad står du för, vad visar du upp, vad funkar och vad funkar inte? Med dessa verktyg kan du enkelt få fram DIG, då är det också lättare.

DEL 6. Sista delen är utmaningarnas del… Här prövas du men väljer själv i vilken utsträckning. Vi knyter säcken med Mental träning, att våga utmana oss själva, vara oss själva. En inspirerande del men främst utvecklande sista del som blir första dag på resten av ditt businesslife!

—————————————————————————

* ANMÄLAN innan 30:e november – och du får min ”Målbildsutbildning i 4 delar – HELT GRATIS! *

Basic, 3 månader – 3000 kr

 • 6 utbildningar. De 6 utbildningarna här ovan
 • Stängd Facebookgrupp januari-mars. Med din plan att följa, inspiration, verktyg, tips och övningar där du bygger ditt företag men tillsammans med andra som bygger sina företag.
 • Målbildsutbildningen i 4 delar om du väljer att anmäla dig senast 30:e. november. Du får då två EXTRA månader i gruppen, november och december
 • Coachning, 2 tillfälle á 45 minuter. Du väljer själv när du tar dessa.

Mot passiv inkomst, så länge du är igång och arbetar – 5000 kr

 • 6 utbildningar. De 6 utbildningarna här ovan som startutbildningar
 • Målbildsutbildningen i 4 delar, om du anmäler dig senast 30:e november
 • Stängd Facebookgrupp. Med din plan att följa, inspiration, verktyg, tips och övningar där du bygger ditt företag men tillsammans med andra som bygger sina företag. Vi går igenom de 6 delanarna ovan  som behövs för att driva företag.
 • ”6 steps to freedom” –  I 6 steg får du lära dig hur du skapar dig en passiv inkomst på bästa, smartaste och främst på ett hållbart och tryggt sätt
 • Utbildning/föreläsningar – efter utbildningarna stannar du kvar i den stängda gruppen där utbildning och föreläsningar fortsätter för att inspirera dig vidare till att fortsätta bygga på ditt businesslife
 • Mastermindgrupp – där vi regelbundet samlas online för att hjälpa varandra att bygga/hjälp/lyfta varandras företag
 • Coachning varje vecka, så länge du arbetar och jag behövs

Anmälan, frågor och funderingar – malin@laddaom.nu

—————————————————————————

Vad hade det betytt för dig att få hjälp med att skapa ett bra, stabilt och hållbart ekonomiskt företag så du kan jobba och leva din dröm?

Det hade betytt mycket för mig 2011 när jag startade mitt företag. Då litet, vid sidan om, nischat och så osäker jag var! Jag hade stora drömmar men mitt största hinder var mig själv… så det blev en spännande resa där jag lärde mig massor av att driva företag, vara entreprenör men också om mig själv, att komma över rädslor att våga drömma stort OCH även ta stegen, det har helt klart både förändrat och stärkt mig men det gjorde att jag i början av 2015 la handen på hjärtat och sa: ”Malin, det här funkar inte. Du har drömmar och mål och du är inte ens i närheten, vilka vägar ska du ta för att komma just dit?”

Detta ledde till nya vägar, nya dörrar som öppnades, och stängdes, och juni 2016 kunde jag äntligen lämna min anställning och bli den där fria entreprenör jag ville vara. Där jag låter livet styra arbetet istället för, där jag bestämmer när, varifrån jag vill arbeta, det ger mig den friheten i livet jag så gärna vill ha – en skön livsstil. Det var min dröm, vad är din?

Livet är för kort att inte leva sitt liv…  och så många drömmer om eget, vill inget hellre än att vara sin egen och leva sin dröm och jag, jag älskar att hjälpa anda människor till att skapa sitt företag, som de drömmar och faktiskt är värda. Så ser fram emot att hjälpa dig ”Create your businesslife”

Malin@laddaom.nu