Funderingar på att starta eget?

* Januari 2018 startar jag GRATIS mailserie om hur jag startade eget. Håll utkik eller anmäl dig till Nyhetsbrevet på första sidan för att vara säker på att inte missa det *

————————————–

Det hade jag 2011 när jag startade mitt företag. Då litet, vid sidan om, nischat och så osäker jag var! Jag hade stora drömmar men mitt största hinder var mig själv… så det blev en spännande resa där jag lärde mig massor av att driva företag, vara entreprenör men också om mig själv, att komma över rädslor att våga drömma stort OCH även ta stegen, det har helt klart både förändrat och stärkt mig men det gjorde att jag i början av 2015 la handen på hjärtat och sa: ”Malin, det här funkar inte. Du har drömmar och mål och du är inte ens i närheten, vilka vägar ska du ta för att komma just dit?”

Detta ledde till nya vägar, nya dörrar som öppnades, och stängdes, och juni 2016 kunde jag äntligen lämna min anställning och bli den där fria entreprenör jag ville vara. Där jag låter livet styra arbetet istället för, där jag bestämmer när, varifrån jag vill arbeta, det ger mig den friheten i livet jag så gärna vill ha – en skön livsstil.

Vad vill du? Funderar du på att starta eget, vågar du inte, vet du inte vad du vill, var du ska starta, hur du ska tänka, vill du göra flera saker? Känner du någon annan som har drömmar om att driva eget? Maila mig eller ge min mail till den personen som du tror behöver lite hjälp, så ser vi om jag genom mina frågor som jag ställde mig själv verkligen fick rätsida på vad jag ville, vilken väg jag behövde ta, hur jag håller fokus och faktiskt nådde mina mål.

Livet är för kort att inte leva sitt liv…  och det här är mitt sätt att ge tillbaka, hjälpa andra att skapa det liv som de vill leva och jag ser fram emot ditt mail.

malin@laddaom.nu